Totaal Wasserij | Onderdeel van TotaalTextiel

Werkkleding wassen

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

Werkkleding wassen

Dragen uw werknemers door u aangeleverde werkkleding? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat de bedrijfskleding om de zoveel tijd op professionele wijze gereinigd wordt.

Door goed onderhoud en door uw werkkleding regelmatig professioneel te laten wassen, gaat uw werkkleding veel langer mee en ziet het er mooier en frisser uit, wat weer belangrijk is voor de presentatie van uw bedrijf. Maar het is voor uw medewerkers natuurlijk ook gewoon fijn om in goed onderhouden en schone kleding te werken.

Stomerij.nl voor een schonere wereld!

De reiniging

Voor het wassen van werkkleding maken wij gebruik van speciale wasprocessen. Uw bedrijfskleding wordt zo gegarandeerd goed schoon, met behoud van kleur.

Voordat we de bedrijfskleding gaan reinigen wordt alles eerst met de hand nagekeken en gesorteerd. Zo zorgen we ervoor alle werkkleding de juiste behandeling krijgt.

Heeft u werkkleding waar een beschermende coating overheen moet? Dan hebben wij hier speciale wasprocessen voor.

Wanneer de bedrijfskleding weer schoon uit de machine komt wordt het gedroogd en opgevouwen.

Registratie van uw Bedrijfskleding

We labelen alle kledingstukken met de naam van de betreffende medewerker. De labels hebben een unieke barcode waarmee we de kledingstukken identificeren en traceren. Hierdoor kunnen we ook precies zien hoe vaak een kledingstuk wordt ingeleverd en gewassen en waar het kledingstuk zich in het wasproces bevindt.

Hebben uw werknemers een eigen kastvak? Dan kunnen we het kastvaknummer op het label mee laten drukken.

Uw bedrijfskleding wordt bij u op locatie opgehaald

Wij komen de kleding bij u ophalen en leveren het ook weer bij u af. U krijgt van ons een gratis waszak waar u de vuile werkkleding in kunt stoppen. Deze waszak nemen wij mee en wisselen we met een lege waszak. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Heeft u medewerkers die niet op één locatie werken en misschien zelfs door heel Nederland werkzaam zijn? We hebben hiervoor een speciale App ontwikkeld die ervoor zorgt dat zij bij 1500 punten werkkleding kunnen laten wassen. U krijgt alle kosten achteraf op 1 factuur. Bekijk hier alle informatie over het reinigen van werkkleding op tegoed.

Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is … en ik ben uw persoonlijke was assistent bij Totaal Wasserij.

Wilt u advies of een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, neemt u dan contact met mij op, dan bekijken we hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

E: @

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?