Totaal Wasserij | Onderdeel van TotaalTextiel

Gordijnen reinigen

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

Gordijnen wassen

Wij reinigen gordijnen voor particulieren en bedrijven, met meer dan 30 jaar ervaring in het reinigen van alle soorten gordijnen zoals vitrages, overgordijnen, in-between gordijnen en theaterdoeken

Door gordijnen af en toe te reinigen gaan ze langer mee, zijn ze weer fris en schoon en komt ook de kleur vaak weer terug. We reinigen gordijnen in een milde en milieuvriendelijke vloeistof. Nadat de gordijnen schoon zijn worden ze gestreken, zodat alles er weer netjes uitziet.

Ophalen en bezorgen van gordijnen bij u thuis of bij uw bedrijf

U kunt de gordijnen uiteraard bij ons in Zevenbergen afgeven, maar veel makkelijker voor u, als we de gordijnen bij u op locatie komen ophalen. We rekenen hier éénmalig bezorgkosten voor van 15 euro (halen + terugbrengen van de gereinigde gordijnen). 

We leveren de gordijnen netjes gestreken en hangend op een hanger bij u af.

Het enige wat u zelf hoeft te doen is de gordijnen van de rails te halen en bij terugkomst weer terug te hangen. Maar ook dat kunt u aan ons overlaten!  Dan komen we bij u op locatie de gordijnen van de rails afhalen, reinigen we de gordijnen en hangen ze weer schoon terug. U hoeft er verder niks aan te doen. Wel zo makkelijk. De kosten hiervoor worden per uur berekend. Is er een uur nodig om de gordijnen eraf te halen en weer terug op te hangen? Dan wordt hier 60 euro voor berekend. 

Wat kost het reinigen van gordijnen?

De prijs voor het reinigen van gordijnen is afhankelijk van het type gordijn en hoeveel vierkante meter aan gordijn u wilt laten reinigen. Zo is bijvoorbeeld een gordijn zonder voering goedkoper om te reinigen dan een gordijn met voering. Het aantal vierkante meter wordt berekend door de onderkant en de zijkant van het gordijn op te meten. In de stomerij meten wij de gordijnen op. Daarna wordt er nog contact met u opgenomen om door te geven wat het exacte aantal vierkante meter is.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze gordijnenservice? Of wilt u van te voren een prijsindicatie voor het reinigen van uw gordijnen? Neem dan contact op met Denise. Zij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden en u een prijsopgave geven.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?