Totaal Wasserij | Onderdeel van TotaalTextiel

Hoe kunt u het beste bedrijfskleding wassen?

Hoe kunt u het beste bedrijfskleding wassen?

Bedrijfskleding krijgt vaak veel te verduren. Of het nu gaat om werkkleding voor in de bouw of over werkkleding voor in de horeca, de kleding zal regelmatig gewassen moeten worden om nare geurtjes en vlekken te verwijderen. Het slecht onderhouden van werkkleding resulteert in niet representatief personeel. Zeker wanneer u een bedrijf heeft dat veel met klanten werkt, is het uiterst belangrijk dat zij er netjes uitzien. Vaak wordt er veel geld uitgegeven aan bedrijfskleding, maar aan het wassen van bedrijfskleding wordt minder aandacht besteed. En dat is zonde, want door hier meer aandacht aan te besteden behoudt u langer de kwaliteit van de kleding. De kleuren blijven mooi en zweetlucht en zweetvlekken krijgen geen kans. Maar hoe kunt u het beste bedrijfskleding wassen? Hoe zorgt u ervoor dat de kleuren mooi blijven en hardnekkige vlekken worden verwijderd? Wij leggen het u graag uit.

bedrijfskleding wassen
bedrijfskleding wassen

Wassen van bedrijfskleding

Voor werkkleding in de bouw geldt dit iets minder, maar wanneer u met klanten werkt dan is het belangrijk dat de kleding regelmatig gewassen wordt. Maar zoals u wellicht heeft gemerkt bij uw dagelijkse kleding kunnen kleuren snel verbleken en kan er slijtage optreden wanneer u de kleding vaak wast. Om dit te voorkomen raden wij u aan om uw wasmachine niet te vol te stoppen. Daarnaast is het belangrijk om de bedrijfskleding niet te heet te wassen. In het label staat aangegeven op welke temperatuur u de kleding maximaal kunt wassen. Maar hoe heter u de kleding wast, hoe sneller de kleuren en het materiaal slijten. Daarom raden wij aan om uw bedrijfskleding op maximaal 40 graden te wassen wanneer u deze thuis in de wasmachine wast. Ook bij deze temperatuur gaan de meeste vlekken uit de kleding en worden nare geurtjes verwijderd.

Reinigen werkschoen

Behalve het wassen van de bedrijfskleding is het goed reinigen van uw werkschoenen ook belangrijk. Door uw werkschoenen goed te onderhouden gaan ze een stuk langer mee. Ook is het verstandig om af en toe de schoenen van een nieuwe binnen voering en veters te voorzien. Wanneer u dit doet en af en toe uw werkschoenen voorziet van een grondige reiniging, dan zult u zien dat u er veel langer plezier van zal hebben. Bij Totaal Textiel kunt u uw werkschoenen laten reinigen.

Koop kwaliteit

Ook de kwaliteit van de bedrijfskleding telt mee. Hogere kwaliteit staat voor kleding die er langer mooi uitziet en die niet snel slijt, mits op de juiste manier gewassen uiteraard. Bij ons vindt u deze kleding van de allerhoogste kwaliteit. Van bedrijfskleding voor de bouw tot werkkleding voor in de zorg, onze kleding kan tegen een stootje. Daarnaast kunt u bij ons textiel laten bedrukken. Bedrijfskleding met een logo of bedrijfsnaam er op gedrukt of geborduurd ziet er professioneel uit en straalt meer vertrouwen uit naar uw (potentiële) klanten. Ook voor bedrukte kleding geldt dat u deze voorzichtig moet wassen. Lees daarom altijd de instructies goed door, zodat uw kleding er langer mooi uit zal zien en niet zal verbleken.

Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfskleding lang mooi
blijft en de kleuren niet verbleken? Laat dan uw bedrijfskleding professioneel reinigen.
Wij kunnen dit voor u doen. Ook wanneer uw bedrijfskleding een beschermende
coating nodig heeft. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij gaan kijken wat we voor u kunnen
betekenen.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?