Totaal Wasserij | Onderdeel van TotaalTextiel

Droogloopmatten wassen

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

Droogloopmatten wassen

Schoonloopmatten spelen een belangrijke rol in uw pand om het inlopen van vuil tegen te gaan. Wanneer de matten erg vervuild zijn kunnen ze het vuil niet goed meer opnemen . Daarom is het belangrijk dat u de schoonloopmatten af en toe goed laat reinigen, zodat ze hun werk blijven doen.

U kunt bij ons verschillende soorten matten laten reinigen, zoals bijvoorbeeld buitenmatten, schoonloopmatten voor binnen, logomatten en absorptiematten.

 

Hoe worden de matten gewassen?

Onze wasserij heeft machines die geschikt zijn en groot genoeg zijn voor uw matten. De matten wassen we met een speciaal aangepast wasprogramma en hangen we daarna nat op. De matten worden dus aan de lucht gedroogd. Hierdoor voorkomen we dat mat kapot gaat door een droogproces.

Periodiek laten reinigen van droogloopmatten

U kunt bij ons afspreken dat we automatisch periodiek bij u langskomen om de vuile schoonloopmatten op te halen en deze om te ruilen voor een schone mat. Zo heeft u er geen omkijken naar en blijven de matten altijd schoon en goed onderhouden. Heeft u niet genoeg matten om te wisselen? Dan kunt u bij ons ook schoonloopmatten inkopen.

Wilt u graag meer informatie over het onderhouden van uw schoonloopmatten? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact op met Evelyn. Zij zal uw vraag snel beantwoorden en u desgewenst van een offerte voorzien.

Uw droogloopmatten kunnen bij u op locatie worden opgehaald

Wij komen de droogloopmatten bij u ophalen en leveren het ook weer bij u af. U krijgt van ons een gratis waszak waar u de matten in kunt stoppen. De waszak nemen wij mee en wisselen we met een lege waszak. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is … en ik ben uw persoonlijke was assistent bij Totaal Wasserij.

Wilt u advies of een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, neemt u dan contact met mij op, dan bekijken we hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

E: @

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?